PortretfotoMartiIk ben Márti Bujdosó en ben life coach.

Ik werk op een intuïtieve manier. Ik luister zonder oordeel. Ik help je dmv gesprekken, maar ook met oefeningen om dichter bij je gevoel en je hart te komen. Om vanuit daar weer in beweging te komen, een richting in die voor jou goed voelt.
Heb je interesse in een geheel vrijblijvend en bovendien gratis eerste kennismakingsgesprek? Neem contact met me op en dan plannen we een afspraak.

Ooit ben ik begonnen als maatschappelijk werker.
Later ben ik Nederlandse lessen gaan geven aan vluchtelingen. Eerst aan volwassenen en later aan jongeren. Er hoorden ook mentortaken bij. Ik merkte dat ik die mentortaken (waarbij ik 1 op 1 gesprekken had) erg boeiend vond, vooral het volgen en ondersteunen van het ontwikkelingsproces van de leerling. Daar besteedde ik ook veel aandacht aan.
Ik ben ook jarenlang yoga-docent geweest en heb een 4-jarige opleiding tot astroloog gedaan. Nog steeds is astrologie voor mij een mooie informatiebron die inzicht kan geven in je eigen aard en behoeftes. Deze bron kan ik ook gebruiken tijdens de coaching, als jij dat wilt.
Enkele jaren geleden zette ik de stap om life coach te worden. Ik startte met de Hoofdopleiding Intuïtief Coach bij het IMC, een door het NOBCO erkende coachopleiding. Op deze opleiding leerde ik hoe ik mensen kan helpen om hun eigen kompas te leren volgen. Ik gebruik daarbij o.a. visualisatie-oefeningen (bijv. tekenen van een situatie), Voice Dialogue, RET, contact maken met je intuïtie, systeemopstellingen, de Scriptcirkel, ontspannings- en ademhalingsoefeningen, mindfulness. Het helpen om je eigen innerlijke stem te ontdekken en volgen is nog steeds de grootste drive die ik heb in het begeleiden van mensen.

kernwoorden van mijn coaching

Mensen die ik heb begeleid vatten mijn coaching vaak samen in de volgende kernwoorden:

rust, ruimte gevend
empatisch, open
verhelderend
duidend