holding hands 3139604 640Als zelfstandig coach blijf ik mezelf ontwikkelen. Inhoudelijk, maar ook als ondernemer. Het is prettig en gezond om met anderen samen te werken, zodat er een wederzijdse vakinhoudelijke verrijking plaatsvindt. Door een samenwerking aan te gaan met Kompasz Coaching kun je je hulpverlening nóg beter laten aansluiten op je cliënten.
Het is inspirerend en verbindend om samen te werken als coach en hulpverlener. We kunnen onze vakkennis en ervaring delen met behoud van eigen onafhankelijkheid, o.a. door casussen te bespreken, begeleidingstools uit te wisselen en dergelijke. De mogelijkheden zijn legio.
Ben je een zelfstandig werkende coach/hulpverlener en wil je graag samenwerken met Kompasz Coaching? Neem dan contact op via het contactformulier. Kompasz Coaching neemt dan op korte termijn contact met je op om een eerste telefonische kennismakingsafspraak te plannen, waarin we bespreken wat de wederzijdse verwachtingen zijn en wat de mogelijkheden zijn tot samenwerking.