IMG 6245rozebloemDe duur van het coachtraject hangt af van veel factoren, die te maken hebben met de reden waarom je begeleid wilt worden. De een heeft aan 1 begeleidingssessie genoeg, de ander heeft een lang traject nodig (maximaal een half jaar). Alles daar tussenin is mogelijk. We spreken dat samen af en evalueren van tijd tot tijd waar je staat en wat je nog nodig hebt.
Na een kennismakingsgesprek kun je in de regel meteen beginnen met de coaching.
Interesse of een afspraak maken? Vul het contactformulier in.

Hoe ziet zo’n sessie eruit?

Ter illustratie geef ik je twee (fictieve) voorbeelden:

Voorbeeld 1

woman 2696408 640Mevrouw A is bij mij gekomen met de vraag hoe ze kan voorkomen dat ze in een burn-out belandt. Ze heeft de vorige keer verteld wat de situaties zijn waarin ze veel stress ervaart. Ik heb haar de vorige keer gevraagd om voor haarzelf de afgelopen 2 weken te registreren wat er gebeurt in haar lijf en hoofd als ze die stress ervaart en hoe ze vervolgens reageert. We beginnen deze sessie met

siblings 862967 640Meneer B heeft 2 peuters. Hij werkt fulltime en heeft een veeleisende functie in de commerciële sector. Zijn vrouw zegt dat ze de zorg voor de kinderen beter wil verdelen tussen hen. Ze heeft hem gevraagd of hij een dag in de week minder wil gaan werken. Hij twijfelt, zegt hij. Hij weet niet of hij

Hoe vaak?

Vaak is in het begin de nood zo hoog, dat 1 x per week een sessie nodig is.
Na enkele weken kan worden overgestapt op een frequentie van eens per 2 weken.
Bij het afbouwen van het coachtraject kan overlegd worden hoe vaak een sessie nodig is.

Het is ook mogelijk dat jij maar één sessie nodig hebt. Dan houden we het bij één sessie.

Een coachsessie duurt in principe 1 uur en 15 minuten.

Kosten?

De kosten voor een sessie bedragen € 75 inclusief BTW.
Het bedrag dient iedere keer vóór de volgende afspraak waar de factuur betrekking op heeft, via een bankoverschrijving te zijn voldaan.
Bij afzegging dient de afzegging schriftelijk, via e-mail te gebeuren. Voor alle afspraken die niet binnen 24 uur vóór de volgende afspraak zijn afgezegd, worden de volledige kosten voor die afspraak berekend.